» ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، توسط کاروان هلالاحمر در بخش دیشموک کهگیلویه و بویراحمد
۳۵۰ بیمار شناسایی شده در سفر ریاست مجلس شورای اسلامی به منطقه دیشموک از خدمات بهداشتی، درمانی و توانبخشی ارائه شده توسط جمعیت هلال احمر استانهای کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و بنیاد علوی بهرهمند شدند.
کاظم فلاحی دوست مدیرعامل این جمعیت از اعزام کاروان سلامت متشکل از پزشکان متخصص ، تیمهای پرستاری ،حمایت روانی و بهداشتی توسط جمعیت هلال احمر این استان ،استان اصفهان و بنیاد علوی به بخش دیشموک در شهرستان کهگیلویه خبر داد .
فلاحی دوست مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت در پی سفر ریاست مجلس شورای اسلامی به استان و بخش دیشموک ، هماهنگی سازمان داوطلبان و معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور ،نیازسنجی و ارزیابی میدانی توسط جمعیت هلال احمراستانهای اصفهان وکهگیلویه وبویراحمد ، تحقق اهداف عالیه و ماموریت ذاتی هلال احمر ، لزوم رسیدگی به مناطق محروم و در راستای تسکین آلام بشری کاروان سلامت به منطقه کمبرخوردار دیشموک شامل شهر دیشموک و روستاهای اطراف اعزام گردید .
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد افزود در مرحله اول سیر خدمات مراقبت های بهداشتی و درمانی قریب ۳۵۰ نفر بیمار شناسایی و کارت ویزیت جهت درمان تخصصی بعدی صادر شد و در مرحله دوم با مشارکت این جمعیت و جمعیت هلال احمر استان اصفهان و نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی شهر دیشموک کاروان سلامت متشکل از کادر درمانی شامل متخصصین مغز و اعصاب، اطفال، پوست، ارتوپد ،اورولوژی ،چشم پزشک، دندان پزشک، داخلی، روانشناس و تیمهای پرستاری ،حمایت روانی و بهداشتی و همچنین استقرار داروخانه مجهز به داروهای تخصصی در دو محل مرکز بهداشت شهر دیشموک و نمایندگی بنیاد علوی این شهر هم اکنون در حال ارائه خدمات بهداشتی ،درمانی و توانبخشی به بیماران غربال شده هستند .
این کاروان از صبح امروز۱۹ آبان در بخش دیشموک شروع به فعالیت نموده وتا ۲۴ ساعت آینده نیز در این محل عملیات خود را با نظارت خزانه دار سازمان داوطلبان ادامه خواهد داد.
قابل ذکر است تمهیداتی پیش بینی شده که در صورت استقبال مردم فراتر از ۳۵۰ بیمار مذکور خدمات بهداشتی درمانی توانبخشی با آنها نیز ارائه گردد.













تاریخ انتشار :
19 آبان 1401, 17:46
» اخبار مرتبط:
اجرای پروژه حمایتی و معیشتی در سه شهرستان گچساران، باشت و بهمئی توسط جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمددر مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد عنوان شد: راه اندازی داروخانهی جمعیت هلال احمر در آیندهای نزدیک انتصاب جدید در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد+حکمتجلیل از پزشک معتمد جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد در روز پزشکاجرای اردوی جهادی جمعیت هلال احمر کهگیلویه به روستای "رودریش" بخش دیشموک
» اشتراک گزاری خبر